Rămâi conectat

Curier Județean

Scutul Pădurii în Alba: 14 metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţişti, la Zlatna, în urma unui control în trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 01.06.2016, în jurul orelor 10.45, poliţiştii din Zlatna au oprit pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat de 41 de ani, din Aiud, judeţul Alba.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că datele consemnate în documentele de însoţire a materialului lemnos nu corespund, din punct de vedere cantitativ, cu volumul materialului lemnos transportat.

Şoferul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar cantitatea de 14,6 metri cubi de material lemnos a fost confiscată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea