Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Scutul Pădurii în Alba: 14 metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţişti, la Zlatna, în urma unui control în trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La data de 01.06.2016, în jurul orelor 10.45, poliţiştii din Zlatna au oprit pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat de 41 de ani, din Aiud, judeţul Alba.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că datele consemnate în documentele de însoţire a materialului lemnos nu corespund, din punct de vedere cantitativ, cu volumul materialului lemnos transportat.

Şoferul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar cantitatea de 14,6 metri cubi de material lemnos a fost confiscată.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria Zlatna a scos pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice proiectul prin care se dorește reabilitarea energetică a clădirii bazei sportive din Zlatna. Aceasta are o valoare aproximativă de 1.236.301,74 de lei. Imobilul este amplasat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea