Rămâi conectat

Actualitate

SCRISOARE DESCHISĂ TUTUROR PARTIDELOR POLITICE

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Mă numesc Constantin Mailat, nu am fost UTC-ist sau comunist, am apărat întotdeauna interesele celor mulţi, umiliţi de unele guverne care s-au perindat
de-a lungul anilor imediat după preluarea puterii de către burghezia roşie care a condus România după 1989 sub îndrumarea fostului preşedinte comunisto-securist Ion Iliescu.
În pragul alegerilor locale de anul acesta toate partidele mari şi mici s-au angajat în campania electorală cu persoane fără influenţă la electorat, de regulă persoane dornice de a conduce administraţia locală în folosul personal sau de grup şi a promova şi chiar a celor care nu au niciun interes faţă de cetăţeanul simplu.
Am decis să scriu acest articol pentru a trage un semnal de alarmă cititorilor în legătură cu posibilitatea de a fi folosiţi în campania electorală de către aceşti comunişti înrăiţi care au dărâmat Guvernul Ungureanu pentru a prelua puterea în folosul lor personal cu măsuri populiste în plină perioadă de criză economică mondială. Totul cu promisiuni fără acoperire care nu se pot onora decât în două sau trei luni.
La congresul comuniştilor din 16 octombrie 2010, domnul Victor Ponta a promis că toate salariile şi pensiile se vor majora chiar în prima zi de guvernare. A trecut aproape o lună de guvernare, cetăţeni ai judeţului Alba, oameni cu suflet şi credinţă în Dumnezeu, aţi primit ceva de la Guvernul socialist Ponta?
Această alianţă USL de diferite culori politice trebuie învinsă de cei care au scos această ţară din incapacitatea de plată, de cei care prin munca lor au adus în această ţară stabilitate economică şi credibilitate faţă de FMI sau Banca Mondială.
Aş vrea să vă amintesc de anii crizelor economice din România, când virusul galben al liberalilor, în 1929, la Lupeni, a tras focuri de armă în minerii de la acea vreme, iar la Griviţa, în 1933, mureau zeci de ceferişti, oameni care îşi revedicau drepturile băneşti pentru a-şi putea întreţine familia.
Partidele mici nu au şanse la alegerile locale şi aici mă refer la partidul privat a lui Dan Diaconescu, care deţine un post de televiziune, doar în scopul manipulării cetăţenilor, pentru a obţine voturi cu promisiuni deşarte. Cine crede că fiecare cetăţean al României ar putea primi 20.000 euro pe gratis? De unde?
Stimaţi alegători din judeţul Alba, votaţi continuitatea la alegerile locale din 10 iunie 2012, pentru a duce mai departe proiectele judeţului noastru. Numai aşa se poate ajunge la prosperitate economică şi locuri de muncă stabile şi bine plătite. În ceea ce priveşte oraşul meu natal, municipiul Blaj, vă pot spune că în ultimii ani şi-a schimbat faţa în totalitate, este un oraş înfloritor care pe zi ce trece este tot mai frumos, este un oraş care poate concura cu orice oraş European. Totul se datorează proiectelor din ultimii 4 ani ai primarului Gheorghe Valentin Rotar şi a echipei sale de consilieri. Munca depusă în echipă a făcut din acest oraş unul dintre cele mai frumoase oraşe din judeţ şi chiar din Transilvania.
Nu sunt singurul care are această opţiune, majoritatea cetăţenilor din municipiul Blaj în proporţie de 80-90 % sunt de acord cu continuitatea echipei primarului, un om de onoare, cu calităţi deosebite în conducerea administraţiei locale.
Votaţi continuitatea la alegerile locale din 10 iunie 2012.
Jos comuniştii!
Vă mulţumesc!
CONSTANTIN MAILAT


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea