Rămâi conectat

Politică Administrație

Școlile din Șpring, Drașov și Vingard vor fi modernizate. Primarul Daniel Rusu a semnat contractele de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

daniel-rusuMai multe școli din comuna Șpring vor fi reabilitate și modernizate prin finanțare din partea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Este vorba despre instituțiile de învățământ din satele Drașov, Șpring și Vingard, care vor fi reabilitate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Potrivit primarului comunei, Daniel Rusu, contractele de finanțare cu Ministerul Dezvoltării au fost semnate marți, 3 ianuarie, iar, cel mai probabil, execuția lucrărilor va începe în primăvara acestui an.

”Astăzi, 3.01.2017, am avut plăcerea și bucuria să semnez 3 contracte de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin programul național de dezvoltare locală, domeniu  – Reabilitare și modernizare a unităților de învățământ, pentru Școlile din satele: Spring, Drașov și Vingard în valoare de  ap. 900.000 lei.

Mulțumesc pe această cale aparatului propriu al primăriei Șpring și mai ales administratorului public Muntean Ovidiu pentru implicare. Urmează proiectul tehnic și în primăvară execuția lucrărilor. Să auzim de bine”, a scris primarul într-o postare pe rețeaua de scoalizare, însoțită de imagini cu contractele.  (C.M.)

[nggallery id=3225]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea USR Unirea începe un nou capitol. Este un moment crucial pentru comuna noastră, un timp în care fiecare pas pe care îl facem este o schimbare pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. În acest spirit, filiala locală USR Unirea, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea