Rămâi conectat

Ştirea zilei

Schimbare spectaculoasă la PDL Alba – Ion Dumitrel: „Era timpul! Este o decizie foarte bună!“

Ziarul Unirea

Publicat

în

ion dumitrelLa PDL Alba s-a produs în aceste zile o schimbare importantă, care îl priveşte în mod direct pe senatorul Alexandru Pereş. Măsura a fost decisă chiar la sediul PDL Alba Iulia şi a fost aprobată şi chiar lăudată de primvicepreşedintele Organizaţiei Alba, Ion Dumitrel:

Vechiul fotoliu de la biroul în care parlamentarul de Alba organizează conferinţele de presă a fost schimbat, în sfârşit, după mai mulţi ani ani de utilizare intensă. Adevărat, noul obiect de mobilier nu mai este din piele (criza economică îşi face simţită peste tot prezenţa) şi are o culoare asemănătoare cu viaţa românului de rând care se luptă zilnic cu greutăţile.

fotoliu nouFotoliul este însă confortabil, fapt constat în această dimineaţă şi de Ion Dumitrel care, după ce s-a aşezat în el a declarat: „Era timpul să-l schimbe, aţi văzut cu arăta! Este o decizie foarte bună!“.

În rest, biroul senatorial nu s-a schimbat semnificativ, pe raftul bibliotecii încă mai tronează fotografia cu rama cu fluturaşi a lui Traian Băsescu (semn că afecţiunile intense şi relaţiile de lungă durată nu se uită prea uşor), e drept, puţin mai ascunsă după o alta, mult mai serioasă şi mai „oficială“.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea