Rămâi conectat

Curier Județean

Scară exterioară de evacuare la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia: Licitația, lansată în SEAP

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scară exterioară de evacuare la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia: Licitația, lansată în SEAP

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru construire scară exterioară de evacuare. Valoarea totală estimată a contractului este de 832.442,87 de lei, fără TVA.

Acest proiect urmărește indelinirea condițiilor impuse prin avizul emis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba Iulia.

Ansamblul de clădiri care formează Spitalul Județean de Urgențe Albă a fost dat în folosință în anul 1973, are un regim de înălțime variabil și o suprafață construită totală de 5886mp.

Obiectivele specifice ale proiectului:

-Executare săpături în vederea turnării fundațiilor
-Cofrare și turnare fundație
-Executare și montare scară metalică de evacuare

Principalul obiectiv care se dorește să fie asigurat în urmă implementării prezentului proiect este de a asigura condițiile de evacuare în caz de incendiu, conform normativelor în vigoare.

Scară metalică exterioară va fi amplasată la fațada sudică a clădirii spitalului. Înălțimea maximă a construcției propuse față de cota trotuarului este de 20.20m. Accesul până la cota 0.00 a clădirii se face pe un pachet de 7 trepte iar pentru fiecare din cele 5 nivele sunt două rampe de scară cu câte 11 trepte fiecare. Treptele au înălțimea de 15 cm, lățimea de 33 cm și o lungime de 144 cm. Sunt executate din grătare electrosudate tip SP, antiderapante, platbanda portanță 40-4, bare torsionate 5mm, 330 X1400mm. Podestele au lungimea de 160 cm și lățimea de 318cm ; sunt realizate din grătare electrosudate tip SP, antiderapante, platbanda portanță 60-4 mm, bare torsionate 5mm. Pentru siguranță utilizatorilor au fost prevăzute balustrade metalice cu înălțimea de 1m.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea