Rămâi conectat

Actualitate

Scandaluri violente în două localuri din Zlatna și Cîmpeni

Bogdan Presecan

Publicat

în

Polițiștii de ordine publică din Apuseni au avut un weekend plin. După scandalul violent de vineri noaptea dintr-un bar din Abrud, au urmat sâmbătă altele, în două localuri publice din Zlatna și Câmpeni.

Astfel, potrivit IPJ Alba, sâmbătă, “poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faţă de 4 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani,  toţi din Zlatna.

Oamenii legii au stabilit faptul că în data de 15/16 decembrie, în jurul orelor 00.20, în timp ce se aflau în incinta unui local public din Zlatna cei 4 tineri l-au agresat pe un altul, în vârstă de 26 de ani, din Zlatna.

În timpul altercaţiei, au fost distruse mai multe bunuri din local (o vitrină frigorifică, mai multe sticle cu băutură şi mobilier din bar).

Cercetările sunt continuate, existând posibilitatea extinderii lor şi cu privire la aspectele privind faptele cu violenţă şi cea de distrugere, aceasta în situaţia în care victimele vor depune plângere.”

Tot sâmbătă, poliţiştii din Câmpeni, au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice faţă de N.I.D., de 24 de ani şi B.A.V., de 20 de ani, din Cîmpeni, care în noaptea de 14/15.12.2013 au provocat un scandal în incinta unui local public din Cîmpeni, adresând expresii jignitoare celor aflaţi în local.  Cei doi suspecţi au distrus şi câteva sticle şi pahare, bunuri în valoare de circa 150 de lei.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea