Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Scandalul mărțișoarelor la Alba Iulia: „Senatorul Călin Matieș și Primarul Gabriel Pleșa nu știu cine a împărțit mai multe”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Scandalul mărțișoarelor la Alba Iulia: „Senatorul Călin Matieș și Primarul Gabriel Pleșa nu știu cine a împărțit mai multe”

Un scandal pe tema împărțirii mărțișoarelor s-a iscat în Municipiul Alba Iulia, între Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia și Călin Matieș, viitor candidat la Primăria Alba Iulia.

„Tradiția de a oferi mărțișoare doamnelor și domnișoarelor, este înțeleasă greșit de către anumiți politicieni, capabili să facă orice pentru câteva voturi.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Astăzi, 5 martie, la ușa Căminului Pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia, a apărut senatorul Matieș, cu mărțișoarele rămase „în stoc” de la începutul săptămânii, dar fără a fi făcut, în prealabil, vreo cerere în acest sens către conducerea căminului! Senatorul și membri PSD au ajuns în sala de mese, fără a respecta normele sanitare de protecție, și au împărțit acele mărțișoare.

Ceea ce părea a fi un gest nobil s-a dovedit a fi pură campanie electorală, făcută în sediul unei instituții publice, fiindcă simbolurile primăverii, oferite de către candidatul PSD la Primăria Alba Iulia, erau însoțite de un flyer cu chipul „cioplit” al acestuia, alături de sigla partidului.

Orice formă de abuz, fie că este fizic, emoțional sau verbal, este inacceptabilă și trebuie condamnată. Parlamentarii și liderii politici ar trebui să fie modele de integritate și respect pentru drepturile și demnitatea tuturor cetățenilor, inclusiv pentru cei mai vulnerabili, cum ar fi persoanele din căminele de vârstnici. În mod evident, comportamentul senatorului Matieș este inacceptabil și imoral, punând în pericol sănătatea persoanelor vârstnice prezente în cămin”, a transmis Gabriel Pleșa, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Crăciunelu de Jos: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Crăciunelu de Jos: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni, 27 mai 2024, în localitatea Crăciunelu de Jos. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Citește și: Incident rutier la Alba Iulia: Țeavă de gaz acroșată de un autoturism pe strada Petru Dobra Garda de intervenție Blaj intervine […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea