Rămâi conectat

Curier Județean

Scandalagiu din Apuseni, reținut de polițiști. A distrus cu un topor localul în care i-a fost refuzată servirea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Bistra l-au reţinut pe un bărbat din comună care a provocat scandal într-un bar şi a distrus o parte din mobilier. Acesta este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

 

Potrivit IPJ Alba, „la data de 02 decembrie 2015, poliţiştii Postului de Poliție Bistra au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de R.E., de 52 de ani, din comună, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de „tulburarea a ordinii şi liniştii publice” şi „distrugere”.

 

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 02 decembrie 2015, în jurul orelor 19.00, fiind sub influenţa alcoolului, a intrat într-un bar din comună, pentru a mai consuma alcool, însă a fost refuzat de către administratorul localului.

 

R.E. a părăsit barul, iar la scurt timp a revenit, având asupra sa un topor, cu care a distrus o parte din mobilierul barului.

 

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând ca în cursul zilei de azi, 3 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenzi de peste 1,4 milioane lei date de ISU Alba, în primele trei luni ale anului: Controale la unități de turism, asistență socială, cluburi și magazine. Principalele ereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenzi de peste 1,4 milioane lei date de ISU Alba, în primele trei luni ale anului: Controale la unități de turism, asistență socială, cluburi și magazine. Principalele ereguli constatate În perioada 01.01.2024 – 31.03.2024 inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba, au desfășurat un număr de 179 controale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea