Rămâi conectat

Curier Județean

Scandalagiu din Aiud, arestat după ce i-a dat în cap unui bărbat într-un local public  

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Aiud l-au reţinut pe un bărbat din municipiu care este cunoscut în comunitate cu un comportament violent şi care a recidivat, agresându-l pe un concetăţean, în timp ce se afla într-un local public din Aiud. Individul a fost prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

La data de 27.08.2015, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au finalizat cercetările într-un dosar penal în care B.I.D., de 39 de ani, din Aiud a fost cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de lovirea şi alte violenţe.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că în noaptea de 15/16.08.2015, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, l-a lovit în cap, pe un bărbat în vârstă de 58 de ani, cu o sticlă goală de băutură.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a fost nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul a mai fost condamnat pentru fapte cu violenţă şi este cunoscut în comunitate ca având un comportament violent.

Poliţiştii l-au reţinut, iar B.I.D. a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud care a emis pe numele său un mandat de arestare  preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea