Rămâi conectat

Curier Județean

Scandal violent într-o familie din Cergău Mare – Femeie rănită cu un cuțit, de soțul băut și agresiv

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

ambulantaPoliţiştii din Cergău au fost sesizaţi, luni seara, că la o locuință din localitatea Cergău Mare, între membrii unei familii s-a produs un conflict în urma căruia două persoane au suferit leziuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că în după amiaza zilei de 20 octombrie, între C.N., de 49 de ani şi soţia sa, de aceeaşi vârstă, s-a produs un conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

În timpul conflictului, bărbatul i-a aplicat soţiei sale o lovitură cu un cuţit, provocându-i o leziune la braţul drept.

În scandal a intervenit fiul celor doi, un tânăr în vârstă de 29 de ani, care l-a lovit pe tatăl său în zona toracelui.

Atât C.N. cât şi soţia sa au fost transportaţi la spitalul din Blaj unde au primit îngrijiri medicale iar femeia a rămas internată.

În cauză poliţiştii Postului de Poliţie Cergău continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „violenţă în familie”, faptă prevăzută şi pedepsită de art.193  al.1 şi 2 din Codul Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea