Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Scandal violent în fața unui bar din Alba Iulia. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei tineri din Alba Iulia s-au luat la bătaie şi a fost nevoie ca jandarmii să intervină de urgenţă. Doi dintre aceştia riscă să fie cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Potrivit unui comunicat remis presei de Jandarmeria Alba, “incidentul a fost semnalat de o femeie, prin apel la 112, sâmbătă, 3 mai a.c., la ora 23.40. Apelanta a solicitat ajutor deoarece fiul ei era implicat într-o altercaţie în faţa unui local situat pe strada Gheorghe Şincai din municipiul Alba Iulia. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a luat măsuri de stingere a conflictului. În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice în mai multe baruri din Alba Iulia, în jurul orei 23.00, trei tineri au hotărât să-şi continue distracţia la o discotecă într-o comună învecinată. Ca mijloc de transport au ales maşina unuia dintre ei, iniţial proprietarul fiind de acord, cu condiţia ca autoturismul să fie condus de cineva care nu a consumat alcool. Nefiind găsită o astfel de persoană, între cei trei a izbucnit un conflict spontan, pe parcursul căruia proprietarul vehiculului a fost lovit în mod repetat. Acesta şi-a sunat mama, care la rândul ei a apelat la ajutorul jandarmilor.

Cei doi presupuşi agresori au fost identificaţi ca fiind A.N.G. (28 de ani), respectiv A.I.F. (25 de ani), ambii domiciliaţi în Alba Iulia şi, existând suspiciunea rezonabilă a săvârşirii de către aceştia a infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca documentul să fie înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia, ca act de sesizare.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea