Scandal și amenințări cu moartea la Cărpiniș: Un bărbat a fost ”săltat” de polițiști. Este cercetat în alte 7 dosare penale, pentru fapte comise cu violenţă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii din Abrud l-au reţinut pe un bărbat din comuna Roşia Montană care l-a ameninţat pe un concetăţean, i-a distrus gardul imobilului şi a tulburat ordinea publică din comună.

arestat la duba1La data de 2.08.2015, poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de N.O.N., de 34 de ani, din comuna Roşia Montană, judeţul Alba, care în după amiaza aceleiaşi zile, în timp ce se afla în localitatea Cărpiniş, a provocat un scandal, l-a ameninţat cu moartea pe un cetăţean şi a distrus gardul împrejmuitor al unei locuinţe.

USR - Alegeri parlamentare 2020

De altfel, bărbatul este cunoscut cu un comportament violent, fiind cercetat de poliţie, în 7 dosare penale, pentru fapte comise cu violenţă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În cursul zilei de azi, 3.08.2015, N.O.N. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419