Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Scandal politic la un liceu din Zlatna. 12 eleve amenințate cu exmatricularea pentru că au postat o poză pe facebook

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Joi, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul ACL Alba, Silviu Ponoran, primarul orașului Zlatna, a acuzat-o pe Erica Corduneanu, directorul Liceului “Corneliu Medrea”, de abuz în funcție, după ce aceasta le-ar fi amenințat cu exmatricularea pe 12 eleve de a XII-a, pentru că au postat pe conturile lor de facebook o fotografie colaj, în care apar alături de Klaus Iohannis.

„După postarea acestei fotografii, directoarea liceului le-a amenințat pe eleve că le exmatriculează pentru că ar face politică în școlaă. După ce, în urma amenințărilor, mai mulți părinți s-au alarmat, fiindu-mi sesizate aceste aspecte, am sunat la liceu și i-am spus că în calitatea sa de cadru didactic, director al instituției și de reprezentant al partidului stat PSD, nu are voie să pună presiune pe acești copii, pe simplu motiv că au postat o fotografie pe conturile lor proprii de pe rețeaua de socializare.

Nimeni nu le-a pus pe aceste eleve să facă gestul respectiv. Și-au făcut singure o părere, probabil auzind și ce vorbesc părinții prin casă, pentru că oamenii și-au dat seama cât este de periculos să ajungă, din nou, toată puterea la PSD, cel mai corupt partid din România post-revoluționară.

Cer demisia acestei directoare a PSD-ului, pentru că este inadmisibil ca în 2014 să folosești aastfel de metode și amenințări asupra unor elevi care nu au greșit cu nimic”, a declarat primarul Zlatnei

Până la momentul publicării acestui material, Erica Corduneanu, directoarea liceului, nu a putut fi contactată pentru a își exprima părerea, deși s-a încercat acest lucru în repteate rânduri. Reprezentanții instituției de învățământ au spus că nu sunt în măsură să ofere numărul de mobil al acesteia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea