Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

SCANDAL pe o stradă din Alba Iulia: Tânăr din Vințu de Jos transportat la spital după ce a fost bătut de fratele său

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SCANDAL pe o stradă din Alba Iulia: Tânăr din Vințu de Jos transportat la spital după ce a fost bătut de fratele său

În data de 16 august 2023, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, cu privire la faptul că soțul ei, în vârstă de 36 de ani, din comuna Vințu de Jos, a fost agresat de către fratele acestuia.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, bărbatul, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Alba Iulia, ar fi fost agresat fizic de fratele său, de 34 de ani, din comuna Vințu de Jos, totodată acesta distrugându-i și display-ul mașinii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma evenimentului, bărbatul a suferit leziuni corporale ușoare, fiind transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Pe numele bărbatului de 34 de ani, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea