Rămâi conectat

Ştirea zilei

SCANDAL pe o stradă din Alba Iulia: Tânăr din Vințu de Jos transportat la spital după ce a fost bătut de fratele său

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL pe o stradă din Alba Iulia: Tânăr din Vințu de Jos transportat la spital după ce a fost bătut de fratele său

În data de 16 august 2023, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, cu privire la faptul că soțul ei, în vârstă de 36 de ani, din comuna Vințu de Jos, a fost agresat de către fratele acestuia.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, bărbatul, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Alba Iulia, ar fi fost agresat fizic de fratele său, de 34 de ani, din comuna Vințu de Jos, totodată acesta distrugându-i și display-ul mașinii.

În urma evenimentului, bărbatul a suferit leziuni corporale ușoare, fiind transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Pe numele bărbatului de 34 de ani, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea