Rămâi conectat

Curier Județean

SCANDAL la Abrud: Un bărbat de 30 de ani a rănit doi clienți aflați într-un local public. A fost reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL la Abrud: Un bărbat de 30 de ani a rănit doi clienți aflați într-un local public. A fost reținut de polițiști

La data de 21 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Abrud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 30 de ani, din Abrud, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 20/21 august 2023, în timp ce se afla într-un local public din orașul Abrud, s-ar fi manifestat agresiv față de doi clienți ai localului, creându-le și celorlalți clienți o stare de temere. În urma incidentului a rezultat rezultat rănirea ușoară a celor două persoane, fără a fi nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

În cursul zilei de azi, 22 august, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și autoturisme verificate de polițiști prin intermediul aplicației eDAC. 13 permise de conducere reținute și amenzi de peste 39.000 de lei

Bera Larisa

Publicat

în

Sute de persoane și autoturisme verificate de polițiști prin intermediul aplicației eDAC. 13 permise de conducere reținute și amenzi de peste 39.000 de lei În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea