Rămâi conectat

Actualitate

Scandal, între fostul și actualul iubit al unei femei din Sebeș, aplanat de jandarmi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii au intervenit pentru a aplana un conflict spontan apărut între fostul şi actualul prieten al unei femei din Sebeş.

duba jandarmiPotrivit Jandarmeriei Alba, “incidentul a fost semnalat miercuri, 28 ianuarie, la ora 19.30, oră la care cei doi s-au întâlnit total întâmplător la uşa apartamentului în care locuieşte femeia. Din primele verificări se pare că amândoi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi fiecare a încercat să-l convingă pe celălalt să părăsească “ teritoriul”. Pentru a-şi atinge scopul, s-au înjurat, s-au jignit şi s-au ameninţat reciproc cu acte de violenţă sub privirile şi mai ales în auzul celorlalţi vecini.

Anunţat prin apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă, oprindu-i pe cei doi să-şi pună în practică ameninţările şi să se rănească. Scandalagii au fost identificaţi ca fiind Cornel C. (39  de ani) şi Radu H. ( 40 de ani ), ambii domiciliaţi în Sebeş şi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 900 de lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea