Rămâi conectat

Actualitate

Scandal între doi bărbați băuți din Alba, încheiat cu o lovitură de topor în capul unuia dintre ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care, un bărbat din comuna Bucerdea Grânoasă a ajuns la spital.

 

Potrivit IPJ Alba, “sâmbătă, 8 noiembrie, în jurul orelor 18.25, poliţiştii Postului de Poliţie Bucerdea Grânoasă au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din comună, între doi bărbaţi, s-a produs un scandal în urma căruia unul a suferit leziuni la cap.

 

Din primele cercetări efectuate de poliţişti deplasaţi la faţa locului, a rezultat că, pe fondul consumului de alcool, între R.I., de 48 de ani şi C.I., de 51 de ani, ambii din comuna Bucerdea Grânoasă, s-a produs un conflict în timpul căruia ultimul a fost lovit în zona capului, cu muchia unui topor.

 

Victima a fost transportată la spitalul din Blaj unde a rămas internată.

 

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, urmând ca în funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei şi de concluziile medico – legale ce vor fi formulate în cauză, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Transhumanța, inclusă oficial pe lista patrimoniului cultural imaterial UNESCO: Obicei vechi de sute de ani şi păstrat cu sfinţenie de unii ciobani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transhumanța, inclusă oficial pe lista patrimoniului cultural imaterial UNESCO: Obicei vechi de sute de ani şi păstrat cu sfinţenie de unii ciobani Transhumanţa sau mutarea sezonieră a animalelor este un obicei vechi de sute de ani şi e păstrat cu sfinţenie de unii ciobani. Transhumanţa face parte oficial din lista patrimoniului cultural imaterial UNESCO. Asta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare