Rămâi conectat

Curier Județean

SCANDAL în plină stradă, în Alba Iulia: Doi bărbați „alcoolizați” au fost sancționați de jandarmii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
SCANDAL în plină stradă, în Alba Iulia: Doi bărbați „alcoolizați” au fost sancționați de jandarmii din Alba

În urma unui apel la 112, miercuri 7 septembrie, în jurul orei 18.30, un echipaj de jandarmerie a intevenit pe strada Poeniței din municipiul Alba Iulia, unde s-a sesizat un scandal în care erau implicați doi bărbați.

Ajunși la fața locului jandarmii i-au identificat pe scandalagii și au constatat că cei doi se află în stare vizibilă de ebrietate.

În urma acțiunii jandarmilor s-a prevenit escaladarea conflictului și apariția unor fapte mai grave.

Cele două persoane identificate ca fiind M.R. în vârstă de 49 de ani și M.A. în vârstă de 51, au fost sancționate conform legii cu suma de 200 de lei și un avertisment scris.

Reamintim cetățenilor că provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice se sancționează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei, iar în cazurile în care faptele sunt săvârșite în incinta unei instituții de învățământ, a unei instituții de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, sancțiunile aplicabile sunt amenzile de la 1.000 lei la 3.000 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea