Rămâi conectat

Actualitate

SCANDAL în Parlamentul României: Aleșii aproape s-au luat la BĂTAIE pe chestiunea majorării salariilor

Culda Ionică

Publicat

în

SCANDAL în Parlamentul României: Aleșii aproape s-au luat la BĂTAIE pe chestiunea majorării salariilor

Ședința din cadrul Comisiei de Muncă, în care urma sa se aprobe creșterea salariilor ale aleșilor locali, s-a suspendat din cauza faptului că parlamentarii și-au aruncat ,,vorbe grele”. George Simion, președintele AUR, a acuzat un parlamentar de la PSD de minciună.

Parlamentarii din Comisia de Muncă s-au certat marți, 27 septembrie, și mai aveau puțin și se luau la bătaie în timp ce se discuta despre mărirea salariilor primarilor, viceprimarilor și șefilor de consilii locale și județene.

Salariile aleșilor ar urma să crească cu circa 1.500 de lei brut, după promulgarea legii. Măsura ar duce la creșteri salariale pentru sute de mii de angajați din administrația locală.

Scandalul a început când liderul AUR, George Simion, a intrat în camera unde avea loc ședința Comisiei de muncă și a filmat cu telefonul.

Simion a acuzat PSD de minciună, iar social-democratul Gabriel Zetea s-a ridicat de la masă și s-a apropiat de Simion. Și-au aruncat acuzații unul altuia.

Circul s-a generalizat, iar parlamentarii nu au căzut de acord asupra proiectului de lege în sensul dacă să includă majorări doar pentru administrația locală sau și pentru ceilalți demnitari, așa cum fusese votată la Senat.

George Simion a stins lumina în sală, iar președintele Comisiei de muncă a afirmat că suspendă ședința.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea