Rămâi conectat

Curier Județean

Scandal în Alba Iulia: Un bărbat l-a amenințat pe concubinul surorii sale cu un cuțit

Ziarul Unirea

Publicat

în

L-a amenințat pe concubinul surorii sale cu un cuțit și acum riscă să fie cercetat penal. Scandalul a fost aplanat de jandarmi, iar cercetările se vor efectua în continuare potrivit normelor de procedură penală.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 2 iulie în jurul orelor 21.00 într-un imobil situat pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Alba Iulia și a fost semnalat prin numarul de urgență „112”. Motivul scandalului l-a constituit faptul că o femeie în vârstă de 34 de ani a refuzat sa-l mai primească pe concubin în locuința ei, deoarece nu mai dorea sa continue relația cu acesta, moment în care bărbatul a devenit violent.

În sprijinul femeii a intervenit fratele acesteia, în persoana lui B.C. (31 de ani), care, folosindu-se de un cuțit de bucătărie, l-a amenințat cu moartea pe concubinul surorii sale cu scopul de a-l determina să plece. Ajunși de urgenţă la fața locului, jandarmii au luat măsuri pentru aplanarea conflictului şi au prevenit escaladarea violenţei.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la existenţa infracţiunii de ameninţare, în cauză jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea