Rămâi conectat

Ştirea zilei

Scandal din cauza geloziei, pe stradă, în Alba: Un tânăr, reținut după ce și-a bătut fosta concubină și pe actualul ei prieten

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală au luat măsura reţineri faţă de un bărbat din Luduş, care este cercetat pentru că a provocat un scandal şi a agresat două persoane din comuna Mirăslău.

La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 24 de ani, din Luduş, judeţul Mureş, ce este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 10 aprilie a.c., în jurul orei 22.30, s-ar fi deplasat în localitatea Mirăslău, iar în faţa unui local public, pe fondul geloziei, ar fi provocat un scandal şi ar fi agresat-o pe fosta sa concubină şi pe prietenul acesteia.

În urma agresiunii, cele două victime ar fi suferit leziuni corporale pentru a căror vindecare, potrivit constatatorilor medico –legale, sunt necesare 7 – 8 zile de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud care a dispus, faţă de el, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea