Scandal din cauza geloziei, pe stradă, în Alba: Un tânăr, reținut după ce și-a bătut fosta concubină și pe actualul ei prieten

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală au luat măsura reţineri faţă de un bărbat din Luduş, care este cercetat pentru că a provocat un scandal şi a agresat două persoane din comuna Mirăslău.

La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 24 de ani, din Luduş, judeţul Mureş, ce este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 10 aprilie a.c., în jurul orei 22.30, s-ar fi deplasat în localitatea Mirăslău, iar în faţa unui local public, pe fondul geloziei, ar fi provocat un scandal şi ar fi agresat-o pe fosta sa concubină şi pe prietenul acesteia.

În urma agresiunii, cele două victime ar fi suferit leziuni corporale pentru a căror vindecare, potrivit constatatorilor medico –legale, sunt necesare 7 – 8 zile de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud care a dispus, faţă de el, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...