Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Scandal cu injurii și palme între două femei la o agenție imobiliară din Alba: Cum s-a terminat povestea pentru agresoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scandal cu injurii și palme între două femei la o agenție imobiliară din Alba: Cum s-a terminat povestea pentru agresoare

O femeie din Alba a fost condamnată la pedeapsa unei amenzi penale în cuantum de 2.300 lei pentru săvârșirea infracţiunii de de lovire sau alte violenţe.

Sentința Judecătoriei Alba Iulia a fost pronunțată în data de 11 august, iar motivarea fost făcută publică pe portalul just.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În actul de sesizare s-a arătat, în esență, că inculpata, în data de 06.10.2021, în jurul orei 11:00, în sediul unei agenţii imobiliare din Alba Iulia, pe fondul unei stări conflictuale, a lovit-o cu palma peste față pe persoana vătămată, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat 2-3 de zile de îngrijiri medicale.

Inculpata a precizat că nu recunoaşte săvârşirea faptei, luându-i-se în acest sens o declaraţie şi s-a dispus ca judecata cauzei să se desfăşoare conform procedurii de drept comun.

La momentul agresiunii a existat un martor ocular, colega persoanei vătămate, care a arătat că inculpata a lovit-o cu palma peste faţă pe persoana vătămată, imediat ce a intrat în biroul în care aceasta din urmă şi martora îşi desfăşurau activitatea, iar aspectele care rezultă din declarația martorei se coroborează cu declarațiile persoanei vătămate.

Inculpata a fost obligată la plata, în favoarea victimei, sumei de 1.500 lei, cu titlu de daune morale.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea