Savoarea Mediteranei vă așteaptă la Restaurantul Yiamas!
Spania, Italia. Franța… și Grecia desigur, sunt pe lista locurilor de vizitat a fiecăruia. Nu ați ajuns încă acolo? Nu-i nimic, vă puteți întâlni cu savoarea lor, scăldată de valurile Mediteranei, sâmbătă, 28 octombrie, la restaurantul Yiamas.
Chef Christos Zervas, președintele „Hellenic Executive Chef’s Club” vă invită la o seară în care să gustați atât de vestita bucătărie mediteraneană garant de sănătate și viață lungă. Într-o ambianță elegantă, caldă și destinsă, chef Christos Zervas vă propune un
Supă minestrone (Italia)
Plăcintă grecească cu brânză (Grecia)
Paella (Spania)
sau
Pui cu suc de portocală (Spania)
sau
Vită Bourguignon (Franța)
sau
Saramură de pește (un preparat ce îmbină un pește pescuit în apele grecești, dar gătit după o rețetă românească)
Rulou cu nuci și sirop de miere (Grecia).
Stropiți totul cu vinuri și băuturi fine din bogatul meniu al restaurantului și buna dispoziție vă va însoți pe tot parcursul serii. Și chiar zilele următoare. Invitați-vă așadar familia și prietenii la o experiență culinară și senzorială de excepție.
Restaurantul Yiamas vă așteaptă la adresa Calea Alba Iulia nr. 2, Ciugud.
Rezervări telefon 0720 009 677.
Hai Noroc!/Yiamas!
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Curier Județean
21 aprilie | „Statu′ la vase în lunea Paștelui” 2025, la Șugag: Tradiția care adună comunitatea în sărbătoare și binecuvântare. PROGRAMUL
21 aprilie | „Statu′ la vase în lunea Paștelui” 2025, la Șugag: Tradiția care adună comunitatea în sărbătoare și binecuvântare. PROGRAMUL Primăria Comunei Șugag, Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la ȘUGAG o nouă ediție a obiceiului tradițional „Statu′ la vase în lunea Paștelui”, luni, 21 […]