Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

Savini Due va asigura renovarea completă a secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Sebeș. Lucrările în valoare totală de peste 100.000 euro vor fi finalizate până la sfârșitul anului 2018

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Omul de afaceri italian, dl. Piersante Savini, binecunoscut pentru acțiunile de sprijinire a comunității din județul Alba, a decis, în urma unei întâlniri cu managerul Spitalului Municipal din Sebeș, doamna Anca Franchini, să finanțeze lucrările de renovare a secției de Pediatrie, din cadrul spitalului.

Întreaga operațiune se ridică la aproximativ 100.000 Euro, iar lucrările ar urma să înceapă în cel mai scurt timp, și să se finalizeze până la sfârșitul anului 2018.

Piersante Savini, cel care a pus bazele companiei Savini Due la Sebeș în urmă cu 15 ani, este recunoscut pentru susținerea pe care a aratat-o comunității locale, atât în domeniul sănătății, cât și al sportului sau a ecologiei. Acesta a declarat că în cazul în care vor exista condițiile necesare, în viitor, Savini Due are intenția de a sprijini renovarea și celorlalte secții ale Spitalului din Sebeș.

Tot în acest an Savini Due va dona echipament medical în valoare de 25.000 lei pentru secția Maternitate a Spitalului Municipal Sebeș, precum și pentru secția Ortopedie a Spitalului Județean Alba, în valoare de 12.350 lei.

În urmă cu câteva luni dl. Savini a achitat suma de 25.000 lei, necesară operației pentru un băiețel nenăscut al unei familii din Alba Iulia, ca răspuns la apelul lansat de ziarulunirea.ro.

Alte acțiuni desfășurate în ultimii ani:
– Achiziționarea și amenajarea clădirii Centrului de Zi “Rază de Soare” destinat copiilor în situații de risc;
– Donarea de echipament medical Spitalului Județean Alba;
– Achitarea costurilor pentru diverse tratamente medicale;
– Achiziția de echipament sportiv pentru clubul ACS Sebeș;
– Ecologizarea gropii de gunoi Sebeș împreună cu Clubul Rotary Sebeș.

Savini Due este o companie producătoare de mobilier de baie și capace wc, care în cursul anilor a crescut și s-a dezvoltat, mărindu-și gama de produse, oferind clienților un sortiment vast și detaliat. Compania Savini Due este o realitate solidă în orașul Sebeș, un exemplu de experiență și profesionalitate în domeniu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 20 octombrie 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 20 octombrie 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 20 octombrie 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea