Rămâi conectat

Curier Județean

Șase șoferi din ALBA, RĂMAȘI pietoni, în urma unei acțiuni IPJ Alba de prevenire a accidentelor: S-au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase șoferi din ALBA, RĂMAȘI pietoni, în urma unei acțiuni IPJ Alba de prevenire a accidentelor: S-au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale

Poliţia Municipiul Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare, în scopul prevenirii accidentelor rutiere datorate neacordării priorității de trecere pietonilor și indisciplinei pietonale. Au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale.

La data de 9 februarie 2022, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia, în scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră. Poliţiştii au urmărit, în special, depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate pietonilor, precum și a pietonilor care se angajează în traversări neregulamentare.

Au fost depistați și sancționați contravențional, 4 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor și 4 pietoni care au traversat prin loc nepermis.

Alți 27 de conducători auto au fost sancționați pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 6 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă participanţilor la traficul rutier să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie, semnificaţia indicatoarelor și îndrumările polițiștilor.
Pietonilor le recomandăm să evite să circule pe partea carosabilă şi să folosească, pentru traversare, numai trecerile pentru pietoni marcate şi semnalizate, asigurându-se temeinic înainte de a traversa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea