Rămâi conectat

Actualitate

Șase ani de închisoare pentru un bărbat care și-a UCIS iubita: Conflictul între cei doi a pornit de la telecomanda televizorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șase ani de închisoare pentru un bărbat care și-a UCIS iubita: Conflictul între cei doi a pornit de la telecomanda televizorului

Un bărbat din Iași s-a ales cu șase ani de închisoare după ce și-a omorât în bătaie concubina, după ce s-au certat pe telecomanda televizorului. Bărbatul a schimbat canalul televizorului, fapt ce a deranjat-o pe femeie care a pornit un scandal. În urma conflictului, bărbatul a lovit-o cu bestialitate cu pumnii și a lovit-o cu capul de lada patului.

O femeie a fost omorâtă în bătaie de concubinul ei după o ceartă pe telecomanda televizorului. Faptele s-au petrecut în seara zilei de 10 martie. Bărbatul s-a întors de la serviciu, a băut cu fratele său până şi-a făcut apariţia şi concubina, care şi-a turnat şi ea un pahar de bere, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Bărbatul i-a reporşat că bea în loc să-i pună de mâncare, dar au continuat să bea împreună. Seara, cei doi s-au retras în dormitor, unde au deschis televizorul.

Deranjată de faptul că iubitul său a schimbat canalul, femeia ar fi început să-l înjure, ameninţându-l că îl va părăsi. Enervat, bărbatul a lovit-o cu cotul, iar pentru că femeia continua reproşurile, a prins-o de păr şi a lovit-o cu fruntea de lada patului în mai multe rânduri.

Apoi a lovit-o în mod repetat cu pumnii, după care s-a culcat. Femeii i s-a făcut rău, dar concubinul şi-a văzut de treabă. Dimineaţă a plecat la muncă, iar când s-a întors a găsit-o pe femeie întinsă pe pat, învelită până la gât, galbenă la faţă şi cu buzele maronii.

Pentru că nu i-a răspuns când a strigat-o, bărbatul a cerut ajutor la 112. Până la sosirea echipei de prim ajutor, bărbatul a încercat să o resusciteze, fără ca femeia să reacţioneze. Când a ajuns ambulanţa, medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Medicii legişti au stabilit că moartea femeii fusese consecinţa directă a loviturilor aplicate de concubinul său. Femeia suferise fracturi de boltă şi bază craniană, hematom cranian şi alte răni la nivelul capului.

Iniţial, bărbatul a afirmat că îşi lovise concubina cu pumnii, iar aceasta ar fi căzut, lovindu-se cu capul de lada patului, ceea ce ar fi provocat fracturile craniene. În cele din urmă, şi-a recunoscut fapta în faţa judecătorilor.

Pentru faptele sale bărbatul a fost condamnat la 6 ani de închisoare. Totodată, i s-a interzis să mai frecventeze barurile timp de trei ani după eliberare. Sentinţa nu este definitivă. Criminalul a constatat decizia, nemulţumit de sentinţă. Apelul se va judeca pe 11 ianuarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea