Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șanse mari ca Municipiul Alba Iulia să iasă din CARANTINĂ. DSP Alba a trimis propunerea de ridicare a măsurii, ca urmare a unei incidențe scăzute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incidența Municipiului Alba Iulia a scăzut, în ultimele zile, sub 6 cazuri la mia de locuitori, astfel, DSP Alba a realizat analiza de risc și a trimis-o pentru validare către INSP, propunând ridicarea măsurii de carantinarea a municipiului.

În ultimele trei zile, Municipiul Alba Iulia s-a menținut la o incidență  cu mult mai scăzută decât în trecut, reușind să se mențină sub 6 cazuri de persoane infectate cu COVID-19 la mia de locuitori.

Prin prezența unei incidențe scăzute, dar și a unui trend descendent al numărului de cazuri active, DSP Alba a realizat analiza de risc, cu un total de 44 de puncte din cele 60 necesare pentru a se menține măsura carantinării și a înaint-o către INSP pentru validare, astfel propunând ridicarea măsurii de carantinare a municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea