Rămâi conectat

Curier Județean

Sancțiuni drastice pentru un bărbat din Apuseni care a transportat material lemnos fără aviz

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 4 decembrie, ora 23.30, poliţişti din cadrul I.P.J. Alba – Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu specialiști din cadrul I.T.R.V.S. Cluj – Napoca, în timp ce desfășurau activități conform Planului de acțiune Scutul Pădurii 2014, pe raza comunei Gârda de Sus, au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe DJ 750, de P.F.A., de 38 ani, domiciliat în comuna Albac, judeţul Alba.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta transporta cantitatea de 8,24 mc lemn rotund rășinoase, specia brad, fără aviz de însoțire prevăzut de normele legale, fapt pentru care P.F.A a fost sancţionat contravenţional conform art. 19 alin. 1 lit. b din Legea 171/2010, cu amendă în valoare de 3000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a cantității de 8,24 mc material lemnos, care a fost lăsat în custodia Ocolului Silvic Gîrda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea