Rămâi conectat

Curier Județean

SÂMBĂTĂ: Piața Cetății din Alba Iulia se transformă într-o ”stație” de joacă. Cele mai îndrăgite personaje din desenele animate îi așteaptă pe copii cu cadouri și multe surprize, la Caravana Minimax

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

caravana minimax alba iulia”Ziua Campionilor Minimax” se oprește, în 3 septembrie, la Alba Iulia, tranfsormând Cetatea în cea mai atractivă și încărcată stație de joacă.

Copiii se pot juca și își pot întâlni personajele preferate din desenele animate: Zorro, Patru prieteni și jumătate, Curiosul George, Pompierul Sam, Frații Kratt, Mia și Bibi Blocksberg. Fiecare participant va primi un permis de călătorie cu care va putea colecționa diverse ștampile, iar din oră în oră va participa la o tragere la sorți cu multe premii.

Vor fi prezente și mascotele Minimax, care vor împărți cadouri și vor avea multe surprize pentru toți copiii.

Ora de întâlnire este 13.00, iar locul, Piața Cetății. Taloanele de tombolă vor fi distribuite în timpul evenimentului.

În fiecare din noi există o dorință de a fi cel mai bun într-un domeniu. Uneori ne visăm stând pe un podium, în timp ce ni se pune medalia în jurul gâtului. Noi credem că fiecare copil este un campion! Fiecare din noi are cel puțin o calitate care ne face să fim excepționali și nu e nevoie să avem puteri supra-naturale, ci este suficient să luptăm cu mult curaj, precum Zorro, să ne salvăm prietenii cu o vrajă bună precum Bibi, ori să acționăm cu multă vitejie, precum Pompierul Sam”, spun reprezentanții caravanei Minimax.

Evenimentele sunt gratuite, intrarea este liberă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea