Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, la Galtiu, CSU Alba Iulia – Industria Galda, derby “de Alba” în prima etapă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Runda de debut a Seriei 9 din eșalonul terț propune sâmbătă, 26 august, la ora 18.00, primul derby “de Alba” a sezonului, între CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos, ultima revenită în Liga 3 după doi ani.

Conjudețenele au obiective diametral opuse, studenții, care au modificat pe banca tehnică, necontinuând colaborarea cu Mihai Manea, propunându-și să ridice ștacheta și să pătrundă în play-off, iar găldenii vizează evitarea retrogradării.

Gazdele și-au schimbat substanțial efectivul în această pauză, și nu contează pe Al. Giurgiu (accidentat) și C. Anghel (suspendat), iar de la vizitatori va lipsi Ad. Matei (învoit).

“Mă aștept să fie un joc de angajament contra unei formații bine organizate care vine după un sezon de succes, reușind să promoveze. Noi încercăm să cristalizăm relațiile de joc și să reușim să impunem ritmul partidei”, a spus antrenorul Bruno Vienescu.

Debuturile sunt tot timpul dificile. Ne-am dorit să ajungem aici și să disputăm partide la acest nivel. Nu ne rămâne decât să ne batem în fiecare întâlnire pentru a obține cât mai mult, în condițiile unui campionat echilibrat, cu echipe puternice”, a menționat Doru Oancea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! | Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0): Ciugudean (15), Tomuța (28), Mihu (90+2)/ Val. Drăgan (49, penalty). Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei a 24-a și a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea