Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, CSU Alba Iulia – Phoenix Galaţi *Ultima reprezenţie a anului la baschet feminin în faţa fanilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Fetele lui Popov au sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”  ultima reprezentaţie a anului 2013 în faţa propriilor suporteri: meci cu Phoenix Galaţi, contând pentru etapa a 12-a a Ligii Naţionale de baschet feminin. Cu fosta echipă a talentatei jucătoare Sica Cuzic a început stagiunea la Alba Iulia, tot cu Phoenix se încheie. Gruparea vizitatoare îl are „principal” pe grecul Paralikas Theodosis, fiind una din cele 5 combatante de pe prima scenă cu antrenori străini pe bancă. Cum în optimile de finală ale Cupei României, în luna septembrie, albaiuliencele au învins de două ori, 87-55 şi 84-58, este clar că amfitrioanele sunt favorite certe, prin prisma clasamentului: CSU – locul al treilea (21 de puncte, 10 victorii, un eşec, un meci mai puţin decât CSM Târgovişte), respectiv Phoenix – poziţia a 6-a (17 puncte, 6 succese, 5 înfrângeri).

*Al 9-lea val

CSU Alba Iulia a pierdut un unic meci în campionat, în runda a 3-a, cu campioana ICIM Arad, iar victoria de la Satu Mare, la finele obositoarei săptămâni anterioare, cu peripeţiile drumului de la Viena, a însemnat al 8-lea joc câştigat la rând. „Trebuie să tratăm meciul serios, să ne păstrăm atenţia, pentru că avem o echipă mult mai bună decât Galaţiul și nu ne dorim să se producă vreo surpriză. E bine că avem meciuri mai uşoare pe final de sezon pentru că deja este o atmosferă de vacanţă la echipă, iar nivelul de concentrare nu poate să fie maxim”, a spus antrenorul Miroslav Popov. Ultimul joc al anului va fi în deplasare, la Universitatea Cluj, sâmbătă, 21 decembrie, greul fiind în ianuarie, când în cupă e dubla din semifinale cu ICIM Arad.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Și CSU Alba Iulia atacă promovarea în Liga 2: Alin Minteuan – antrenor, Aurelian Băbuțan – director sportiv!

Dan HENEGAR

Publicat

în

ȘI CSU Alba Iulia are planuri serioase în următoarea ediție a eșalonului terț, formația din Cetatea Marii Uniri intenționând să atace, aidoma concitadinei CSM Unirea Alba Iulia, promovarea în Liga 2. Gruparea universitară a trecut în această vară prin modificări majore în toata palierele. Astfel a fost instalat ca antrneor principal Alin Minteuan, iar funcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea