Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, Sănătatea Cluj – Unirea Alba Iulia | Meci de totul sau nimic împotriva “virușilor verzi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Meci de totul sau nimic sâmbătă, de la ora 17.00, pe “Dan Anca” pentru Unirea Alba Iulia! “Alb-negrii” (16 puncte) sunt penultimii în ierarhia Seriei a 9-a și mai au la dispoziție 6 “finale” pentru salvarea de la retrogradare, în condițiile în care au de remontat 6 puncte până la Avântul Reghin.

“Virușii verzi” vin după aspra corecție de la Ocna Mureș (0-4 cu “Soda dragă”), dar sunt mult mai liniștiți, situându-se pe locul al 7-lea, cu 24 de puncte, departe de zona minată. Uniriștii sunt sub presiune și în același timp obligați să nu pășească greșit, asta pentru a obține din punct de vedere sportiv menținerea (noua ligă de tineret înființată de FRF eliberează locuri în eșalonul terț în ediția viitoare, respectiv cele ale “sateliților” din primul eșalon).

Unirea Alba Iulia are un singur punct în ultimele două confruntări, acel “thriller” din Vinerea Mare, când a remontat de la 0-3 împotriva contracandidatei din Reghin. În sezonul regular, în deplasarea contra Sănătății, Unirea a reușit prima victorie din campionat (4-2, în 24 septembrie), adversarii revanșându-se în retur, cu 2-0 pe “Cetate” (26 noiembrie).

Mergem să ne batem, cu gândul la o victorie obligatorie, necesară ca aerul. Trebuie să ne recuperăm punctele pierdute și foarte important este să nu primim gol, întrucât sunt sigur că vom înscrie. Sănătatea, o echipă surpriză în acest an, reprezintă o formație care se bate de la egal la egal cu orice formație a seriei”, a precizat Marcel Rusu, antrenor ce are întregul efectiv la dispoziție, fără accidentări sau suspendări.

Fiind programată o etapă intermediară, singura a sezonului, Unirea Alba Iulia va mai juca în următoarea săptămână cu Gloria Bistrița (acasă, marți, 3 mai) și la Turda (vineri, 6 mai).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea