Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, Industria Galda de Jos îşi prezintă lotul: meci amical cu CS Ineu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Supercupa AJF Industria Galda - Inter Ciugud54Nou promovata în Liga a 3-a, Industria Galda de Jos a reuşit o remiză albă în partida amicală de la Hunedoara, contra formaţiei care a eliminat Metalurgistul Cugir în Cupa României, după lovituri de departajare.

Ultima repetiţie înaintea debutului în eşalonul terţ, sâmbătă, 30 august, pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir, în derby-ul judeţean, va fi sâmbătă, 23 august, de la ora 17.00, cu prilejul jocului de verificare cu CS Ineu (Liga a 3-a, Seria a 4-a). Cu acest prilej vor fi prezentate noutăţile (11 jucători) din efectiv şi de pe banca tehnică. „Am definitivat lotul pentru sezonul care ne aşteaptă. Noi ne vedem de treabă şi trebuie să muncim mult pentru a ne îndeplini obiectivul, salvarea de la retrogradare, a declarat Radu Andone, ce-i mai are sub comandă şi pe Frenţiu sau Drăghiciu.

Noutăţile se numesc Al. Man (Metalurgistul Cugir), P. Păcurar (liber de contract), B. Cristea (Olimpia Aiud, A. Câmpean (Metalurgistul Cugir), R. Szabo, Ilea (ambii Olimpia Aiud), Goangă (Rapid Teiuş), Contor (CS Oşorhei), Coltor, Frenţiu (Performanţa Alba Iulia), Drăghiciu (Rapid CFR Teiuş).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea