Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, Metalurgistul Cugir – FC Municipal Baia Mare *Opric vrea puncte pentru fotoliul de lider al seriei şi play-off!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir - Ariesul17FC Municipal Baia Mare (locul 6, 23 puncte) poposeşte sâmbătă, 22 martie, ora 15.00, pe Arena CSO, meci cu Metalurgistul Cugir, contând pentru etapa a 19-a a Ligii a 3-a. La al treilea joc consecutiv în faţa fanilor din această primăvară, după o rundă în care a stat şi înaintea „finelei” de la Sebiş de săptămâna viitoare, Metalurgistul Cugir speră într-o victorie care să o readucă în fotoliul pluşat al liderului Seriei a 5-a. În tur a fost 6-2 pentru cugireni, însă băimărenii lui Dan Toma (fost echiper al CFR-ului Cluj) sunt periculoşi pe terenuri străine (remize la Sebiş şi Ineu). Ex-uniristul Hodor, Duruş, Barbuloviciu, Feraru (lipseşte portarul A. Bota – suspendat) sunt numele importante din tabăra nou-promovatei din Maramureş. „În contextul finalului sezonului şi al luptei pentru play-off, meciul acesta are o importanţă sporită. Nu mai contează ce a fost în tur, trebuie să învingem, să continuăm seria victoriilor, mai ales că jucăm acasă”,  a declarat antrenorul Marius Opric, cu o unică problemă de efectiv, portarul Tiut (incert din motive medicale). Amfitrionii sunt pe val, cu 4 victorii consecutive şi 7 întâlniri în care n-au cunoscut gustul eşecului.

*Coaliţie arădeană!

Metalurgistul Cugir-Soimii Pancota26Declarativ, Aradul a declanşat războiul împotriva conjudeţenilor, pretendenţi la promovarea în Liga a 2-a, trei echipe din judeţul respectiv fiind deja calificate în play-off: Naţional Sebiş, Şoimii Pâncota şi CS Ineu. Sugestive sunt părerile enunţate de siteul www.sportarad.ro de către doi dintre oficialii adversarilor la şefie. „Dacă nu formăm o coaliţie şi promovează Cugirul, ne vom face de râs, se va vorbi mulţi ani de acest lucru!”, a avertizat Pavel Piroş, preşedinte Şoimii Pâncota. „Dacă Cugirul promovează, le transmit de pe acum celor de la Sebiş, Pîncota şi Ineu să se ia toţi de mână şi să cânte în cor melodia… Aia ce i-o cânta Rednic lui Copos: «Ce bine-mi pare că aţi luat ţeapă!». Dacă una dintre noi nu promovează, vom fi fraierii fraierilor. Îi voi felicita personal pe toţi, în sensul că nu au nicio treabă cu fotbalul. Adică o singură echipă din judeţ să bată alte trei din alt judeţ ar fi de râsul lumii…”, a spus spumosul personaj Ionuţ Popa, apropiat al formaţiei Naţional Sebiş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea