Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, la Galtiu, Industria Galda – CS Hunedoara | “Lanterna roșie” vizează puncte… pentru Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos, “lanterna roșie” a Seriei a 9-a din Liga a 3-a (4 puncte), vizează să obțină primele puncte din 2021, în jocul de sâmbătă, de la ora 15.00, de la Galtiu, cu CS Hunedoara (poziția a 8-a, 13 puncte).

Un rezultat pozitiv al amfitrionilor ar însemna în mod direct o mână de ajutor pentru conjudețenii de la CS Ocna Mureș, aflați în luptă directă cu CS Hunedoara pentru evitarea retrogradării. În tur, lângă furnale, elevii lui Raul Spătaru s-au impus la limită, scor 2-1, hunedorenii fiind la a doua descindere în Alba în această primăvară, după ce, în urmă cu două săptămâni au pierdut la Ocna Mureș, în meciul disperării. Respectivul eșec a adus multă tensiune în tabăra grupării din județul vecin, iar jucătorii au fost amenințați cu blocarea drepturilor financiare în cazul în care nu adună 10 puncte în următoarele 4 întâlniri.

“Alb-albaștrii” au reușit etapa trecută să cucerească trei puncte importante, după un meci tensionat, 1-0 cu Avântul Reghin, dar l-au pierdut pe F. Iacob (ce a fost eliminat), și cu siguranță nu admit să nu învingă în fieful ultimele clasate.

Găldenii au fost învinși în ambele dispute din acest an (0-3 cu Unirea Dej, 1-3 la Turda), au 6 înfrângeri la rând și înregistrat eșecuri pe linie în acest sezon în cele 6 jocuri susținute pe teren propriu!

Vom face tot ce depinde de noi pentru a lua puncte, cu toate că va fi dificil. Încercăm să ne depășim condiția în fiecare meci”, a spus antrenorul Ștefan Fogoroși, ce poate conta și pe Tripșa (incert Bălșan, la izolare, din cauza unui caz de COVID-19 în familie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO | Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură Federația Română de Orientare a stabilit componența loturilor naționale care urmează să reprezinte România la două competiții internaționale de anvergură care vor avea loc în perioada imediat următoare. Astfel în perioada 14-20 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea