Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, Industria Galda – CSM Lugoj | Dacă nici acum…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos este efectiv obligată să câștige sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 15.00, reprezentația din fața propriilor suporteri, o confruntarea cu CSM Lugoj, penultima din ierarhie, echipă ce nu s-a bucurat în acest sezon, având doar trei remize (două pe propriul teren, cu Unirea Alba Iulia și CS Ocna Mureș).

Nici formația condusă de Paul Ciucă, locul 14, cu șase puncte, nu se găsește într-o situație plăcută, ba dimpotrivă, startul modest de sezon aducându-i intrarea în hora retrogradării, determinantă fiind prestația la jocurile interne: o victorie și 4 înfrângeri pe teren propriu! Bănățenii sunt o palidă umbră a echipei din sezoanele anterioare, au cele mai puține goluri înscrise în primele 9 runde (doar 5), abia au avut runda trecută bani pentru baremul de arbitraj, jucătorii acuzând și restanțe financiare, CSM Lugoj fiind singura echipă din Seria a 4-a ce nu a luat puncte pe terenuri străine. “Încă un meci pe care îl jucăm cu sabia deasupra capului. Am pierdut 5 jocuri la o diferență de un gol, am fost în meci de fiecare dată, dar o greșeală, un ricoșeu, sau de multe ori bara, au făcut ca noi să pierdem Nu putem decât să să sperăm că sâmbătă noi vom fi cei bucuroși”, a transmis antrenorul Paul Ciucă, ce nu se va putea baza în acest duel din subsol pe Frențiu și Baghiu, incert fiind și S. Fulea (vor reveni F. Schiau și R. Moga)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea