Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 13.00, Metalurgistul Cugir – Unirea Ungheni | E derby sub Drăgana la ultima dispută a anului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 4 decembrie, la ora 13.00, este derby sub Drăgana, un duel între formațiile de pe podiumul Seriei a 9-a, Metalurgistul Cugir (locul secund, 35 de puncte) și Unirea Ungheni (poziția a 3-a, 28 de puncte).

Se va trage cortina peste acest an cu o confruntare interesantă între echipe calificate deja în play-off, formații ce traversează perioade excelente: “roș-albaștrii” au câștigat toate cele 5 jocuri din retur (au acumulat mai multe puncte după 14 etape raportat la stagiunea anterioară) și au 6 succese la rând pe teren propriu, iar trupa din Mureș a strâns 16 puncte din ultimele 6 etape, când nu a cunoscut gustul eșecului. Experimentatul Victoraș Astafei, atacantul oaspeților, este principalul pericol pentru defensiva gazdă, acesta fiind golgheterul Seriei a 9-a, cu 15 reușite (propria echipă a marcat 34 de goluri).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În jocul tur s-au impus cugirenii, scor 2-1 (1-1), momentul cheie fiind în minutul 76, când portarul Raul Opric a apărat penalty-ul executat de Istrate (la golul egalizator al căruia greșise în primul act), iar în faza următoare Șaucă a dat lovitura, după câteva zeci de secunde. Așadar, o contruntare între protagoniste ale acestei serii, formații care cu singuranță se vor mai duela în 3 rânduri în play-off și tocmai de aceea miza este una semnificativă, în joc fiind locul al doilea ce asigură prezența la barajul pentru accederea pe a doua scenă.

Avem parte de un examen serios la acest meci în care punem punct sezonului. Și chiar dacă adversarul este unul dificil, o echipă cu pretenții, ce și-a demonstrat potențialul, vrem să încheiem cu bine acest an. Respectiv, să câștigăm la despărțirea de suporteri tocmai pentru a le face acestora un cadou de Sărbători, mai ales că am dus dorul jocurilor cu spectatori în tribune”, a menționat Lucian Itu, ce nu poate conta, din motive medicale, pe Tăban și Al. Popescu,


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea