Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Sâmbătă, ora 11.00, Juventus Bucureşti – FC Unirea Alba Iulia *Cădere amară de cortină pentru albaiulieni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un meci fără nicio miză se dispută în Colentina, în cadrul etapei a 29-a a eşalonului secund (observator C. Constantinescu – Slatina), între Juventus Bucureşti şi FC Unirea Alba Iulia. „Bătrâna Doamnă” de Bucureşti este retrogradată şi vine după o serie neagră, cu o unică victorie (la „masa verde” cu Turda) în ultimele 8 confruntări, în rest 7 eşecuri, dintre care 5 consecutive. Dincolo, „alb-negrii” suferă apăsaţi de criza financiară, restanţe, lipsa perspectivei şi mai ales de incertitudinea în ceea ce priveşte viitorul. Alba intră în vacanţă cu restanţe şi încheie mai repede cu o rundă un campionat până la urmă cenuşiu, după ce în prima parte, echipa lui Gherman părea capabilă să atace podiumul. „Jucăm cu o formaţie retrogradată, vrem să luăm trei puncte, să terminăm cu fruntea sus şi sper să nu se repete episodul de la Deva”, a spus antrenorul Stelian Gherman, ce nu poate conta pe Bumbac, Schuller – suspendaţi, Bucurică, Ciofu, I. Grozav şi V. Florea – accidentaţi.

*I. Stan „sub lupă”, ultimul meci pentru Gherman?

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 Partida din Bucureşti este un bun prilej pentru unirişti de a-i face cotă fundaşului Ioan Stan (17 ani), în perspectiva unui transfer, apărătorul albaiulian aflându-se în vizorul prim-divizionarei Astra Ploieşti. Pe de altă parte însă partida în cauză poate fi ultima pe banca tehnică a antrenorului Stelian Gherman, care nu este deloc sigur că va continua la Unirea în campionatul viitor. „Sunt deschis la orice colaborare şi am tras semnalul de alarmă pentru ceea ce urmează. Avem nevoie de un cantonament centralizat şi de transferuri, iar dacă rămân unii dintre jucători vor pleca. Restanţele către echipă sunt problemele conducerii administrative, dar îmi doresc să se rezolve peste vară. Mi-am îndeplinit obiectivul, am rămas în Liga a 2-a şi le mulţumesc tuturor celor cu care am colaborat. Vreau ca în scurt timp la Unirea să apară condiţii de a face performanţă şi de a ataca iarăşi promovarea în Liga 1„, a fost mesajul lui Gherman, ce a lăsat să se înţelegă că n-ar mai fi dispus să lucreze în continuare în aceste condiţii de nesiguranţă.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea