// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Sâmbătă, la Galda de Jos, derby pentru locul întâi! Industria – Naţional Sebiş, bătălia promovării în Liga a 2-a

Sâmbătă, la Galda de Jos, de la ora 17.00, se dispută derby-ul Seriei a 4-a din Liga a 3-a, între Industria Galda (fostul lider) şi Naţional Sebiş (prima clasată), formaţii despărţite de numai un singur punct înaintea etapei a 21-a.

Este poate cel mai important joc al primăverii pentru elevii antrenorului Paul Ciucă, amfitrionii, plasaţi pe ultima treaptă a podiumului având şansa să preia şefia seriei şi să rămână în calculele promovării în eşalonul secund. Miza este una imensă în bătălia pentru accederea în Liga a 2-a, formaţia găldeană fiind unica din serie invincibilă în retur şi cu 10 partide fără eşec. “Ţinând cont de perioada dificilă pe care o traversăm în această primăvară, cel mai important lucru pentru motivarea echipei a fost dreptul de a visa, pe care nu ni-l poate lua nimeni. Până acum am reuşit, prin fapte, să ne transformăm visul în realitate. Suntem în faţă şi am încredere în jucători că, în ciuda valorii deosebite a adversarului, sâmbătă vor da totul pe teren, iar spectatorii prezenţi vor urmări un spectacol care nu trebuie ratat”, a declarat Paul Ciucă.

*Claudiu Haiduc: “Strângem rândurile şi câştigăm”

Găldenii au în continuare probleme de efectiv, cu siguranţă absentând Cioplântă. Nerefăcuţi complet sunt G. Goronea, Frenţiu, Baghiu, Boancă şi Cernea, R. David este răcit, dar se speră în recuperarea parţială a acestora, pentru a fi la dispoziţia antrenorului Paul Ciucă. “Sunt probleme financiare, există aceste accidentări, dar o să strângem rândurile şi o să dăm totul pe teren pentru a câştiga. În mintea fiecăruia există perspectiva că putem să promovăm, iar acest lucru ne motivează. Va fi greu, în meciul tur Naţional Sebiş mi s-a părut cel mai puternic adversar întâlnit. Sunt peste noi la toate capitolele, însă cu muncă şi sacrificiu în fotbal se poate întâmpla orice”, a precizat apărătorul Claudiu Haiduc.

Dan HENEGAR