Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, FC Avrig – CS Ocna Mureș | Va reuși “lanterna roșie” o minune?

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș, zdruncinată din toate încheieturile, după acel 0-5 umilitor de pe “Stadionul Dragostei”, cu CSM Școlar Reșița, încearcă să nu se întoarcă cu mâna goală din Sibiu, deși o așteaptă o confruntare în care pleacă din start cu șanse reduse, programată sâmbătă, 17 noiembrie, la ora 14.00.

FC Avrig este pe o poziție liniștită, locul nouă în ierarhia Seriei a 4-a, cu 16 puncte și un golaveraj echilibrat (13-14) și vine după o remiză importantă la Sebiș. Singur eșec intern al turului pentru amfitrioni a fost cu Metalurgistul Cugir (1-3), în efectivul gazdelor fiind o adevărată “legiune albaneză”, compusă din jucători ce au trecut prin Alba, precum Al. Samoilă (Șurianu Sebeș), I. Bărculeț (ASC Pianu), Stelea și Coșovan (Euro Șpring), E. Cornea (Performanța Ighiu), Ad. Radu, M. Codrea sau Cîrstean (Metalurgistul Cugir).

După meciul de debut al lui Mihai Manea, acel 1-1 la CSM Lugoj, o altă codașă, “Soda dragă” a înșirat eșecurile, cinci la rând, iar misiunea de a evita retrogradarea a devenit una aproape imposibilă, gruparea din orașul salin având un singur punct înaintea rundei a 13-a. “Noi încercăm în fiecare meci să scoatem ceva, din păcate, nu reușim! Asta este, mai sunt trei etape din tur și apoi vom trage linie”, a precizat antrenorul Mihai Manea, ce nu va conta pe Hidișan – nerecuperabil până la finele primei părți a campionatului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea