Sâmbătă, FC Avrig – CS Ocna Mureș | Va reuși “lanterna roșie” o minune?

Paul Voicu - Primar 2020

CS Ocna Mureș, zdruncinată din toate încheieturile, după acel 0-5 umilitor de pe “Stadionul Dragostei”, cu CSM Școlar Reșița, încearcă să nu se întoarcă cu mâna goală din Sibiu, deși o așteaptă o confruntare în care pleacă din start cu șanse reduse, programată sâmbătă, 17 noiembrie, la ora 14.00.

FC Avrig este pe o poziție liniștită, locul nouă în ierarhia Seriei a 4-a, cu 16 puncte și un golaveraj echilibrat (13-14) și vine după o remiză importantă la Sebiș. Singur eșec intern al turului pentru amfitrioni a fost cu Metalurgistul Cugir (1-3), în efectivul gazdelor fiind o adevărată “legiune albaneză”, compusă din jucători ce au trecut prin Alba, precum Al. Samoilă (Șurianu Sebeș), I. Bărculeț (ASC Pianu), Stelea și Coșovan (Euro Șpring), E. Cornea (Performanța Ighiu), Ad. Radu, M. Codrea sau Cîrstean (Metalurgistul Cugir).

ELIT

După meciul de debut al lui Mihai Manea, acel 1-1 la CSM Lugoj, o altă codașă, “Soda dragă” a înșirat eșecurile, cinci la rând, iar misiunea de a evita retrogradarea a devenit una aproape imposibilă, gruparea din orașul salin având un singur punct înaintea rundei a 13-a. “Noi încercăm în fiecare meci să scoatem ceva, din păcate, nu reușim! Asta este, mai sunt trei etape din tur și apoi vom trage linie”, a precizat antrenorul Mihai Manea, ce nu va conta pe Hidișan – nerecuperabil până la finele primei părți a campionatului.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

1 comentariu

Craciun 15 noiembrie 2018 at 20:03

STELEA A JUCAT LA PIANU SI LA VINTU DE JOS.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...