Rămâi conectat

Actualitate

Sâmbătă: Expoziţie cu lucrări de atestat a absolvenţilor de la Liceul de Arte din Alba Iulia la Alba Mall

Dragoş Suciu

Publicat

în

image002Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 17.00 la Alba Mall va avea loc o expoziţie cu lucrări de atestat ale absolvenţilor de la liceul de Arte Plastice din Alba Iulia.

În cadrul evenimentului cei prezenţi vor putea vizualiza lucrări de pictură, sculptură, design vestimentar şi arhitectura realizate de elevii proaspăt absolvenţi de la Liceul de Arte Plastice din Alba Iulia. Elevii vor susţine alegerea temei prin interpretarea lor personală spunând câteva cuvinte de fiecare lucrare în parte.

Vor fi expuse lucrări ale viitorilor designeri, arhitecţi, pictori şi sculptori ai oraşului la care au muncit la acest proiect, îndrumaţi fiecare de profesorul coordonator de specialitate, în cadrul orelor de atelier de la liceu în acest an.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea