Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, derby pe „Cetate”, Performanţa Ighiu – Ripensia Timişoara | Industria Galda – Gloria Lunca Teuz Cermei, echipa lui Paul Ciucă vizează a doua victorie consecutivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Santimbru - Performanta Ighiu 40Performanţa Ighiu şi Industria Galda de Jos evoluează sâmbătă, de la ora 17.00, în cadrul etapei a doua a Seriei a 4-a din Liga a 3-a, pentru prima dată în acest sezon în faţa propriilor suporteri, victoria fiind cuvântul de ordine în tabăra conjudeţenelor, după rezultate externe pozitive obţinute în runda inagurală.

*Performanţa Ighiu – Ripensia Timişoara (sâmbătă, ora 17.00, pe „Cetate”).

Derby-ul pretendentelor la eşalonul secund se anunţă un joc încins, Ripensia venind după scurt-circuitul „Naţional Sebiş” (0-3, acasă la debutul în Liga a 3-a). Ighienii au probleme de efectiv, lipsind Boldea – suspendat şi S. Turuş – nerefăcut. „Obiectivul nostru este clar: obţinerea celor trei puncte. Se anunţă un meci extrem de dificil, împotriva unei contracandidate, însă depindem numai de noi”, a spus Adorian Himcinschi. Ighienii sunt obligaţi să se impună, pentru a confirma prin rezultate pretenţiile de promovare, dar confruntarea este una pe „muchie de cuţit”.

*Industria Galda de Jos – Gloria Lunca Teuz Cermei (sâmbătă, ora 17.00, la Galda).

Găldenii au furnizat „bomba” la Deva şi speră să continue pe acelaşi drum, deşi au în faţă o echipă nou-promovată încărcată pozitiv după debutul victorios în Liga a 3-a (2-1 cu Becicherecu Mic). Destule absenţe însă în tabăra gazdelor: D. Lupşan – învoit pentru nunta fratelui său Marius („Casă de piatră”!), Căt. Ivaşcu – dureri la spate, Ov. Oniga – nefăcut. „Întâlnim o formaţie ambiţioasă, însă suntem decişi să facem tot ce depinde de noi pentru a câştiga. Trebuie să dovedim în faţa propriilor suporteri că succesul de la Deva nu a fost o întâmplare”, a afirmat Paul Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție, competiție disputată în menoria fostului căpitan al formației, dispărut acum un deceniu Inter Ciugud a câștigat, în premieră Memorialul „Dragoș Damian”, competiție fotbalistică de suflet ajunsă la a noua ediție, disputată la Ciugud, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud. Au fost prezente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea