Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, 24 martie, baza sportivă „Constructorul” îşi deschide porţile pentru amatorii de mişcare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Baza sportivă „Constructorul” din Alba Iulia, situată la un kilometru de cartierul „Cetate” în drumul spre Pîclişa este un complex sportiv care prin amenajările şi dotările prezente oferă amatorilor de mişcare posibilitatea să practice sporturile preferate şi să-şi petreacă timpul liber într-un cadru civilizat. În incinta bazei sunt amplasate 7 terenuri de tenis pe zgură, un teren de minifotbal, un teren de badminton, un bazin de înot, un lac pentru pescuitul sportiv şi un poligon de tir.
Conducerea clubului, cu sprijinul sponsorilor a reuşit să creeze condiţii propice, prin amenajările şi reparaţiile efectuate, pentru ca sâmbătă, 24 martie să „se deschidă porţile”, oferind prilejul copiilor, elevilor, tinerilor şi vârstnicilor, tuturor cetăţenilor din municipiul Alba Iulia să participe la inaugurarea sezonului sportiv pe anul 2012, care cuprinde demonstraţii la tenis, minifotbal, badminton şi tir sportiv începând cu ora 10.30. Toţi cei prezenţi vor beneficia de intrare gratuită pe tot parcursul zilei de mâine, iar cei mai fideli membri ai clubului vor fi răsplătiţi cu diplome de fidelitate oferite de conducerea CS Constructorul Alba Iulia. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea