Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Salarii IMENSE la stat: Unde câștigă directorii 12.000 de euro pe lună?

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Salarii IMENSE la stat: Unde câștigă directorii 12.000 de euro pe lună?

Salarii imense la stat. Președintele ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei) are un salariu lunar de 12.000 de euro lunar, un vicepreședinte de 10.600 de euro, iar un membru al conducerii, 9200 de euro.

Președintele ANRE ajunge în acest fel să aibă un salariu de patru ori mai mare decât cel al președintelui României. Actualul preşedinte al ANRE, Dumitru Chiriţă (propus de PSD) a luat de la ANRE în 2021 un salariu lunar de 12.080 de euro (59.100 de lei pe lună).

Cum ajunge un politician în ANRE? Simplu! Cu ajutorul colegilor său. Numirile în cadrul instituției se fac în Parlament, în comisiile comune de Industrie. I se cer celui vizat pentru un post la ANRE cinci ani vechime într-o funcție de conducere într-o societate din domeniul energiei, gazelor sau activităților conexe.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Patru din șapte lideri care fac parte din conducerea ANRE își termină mandatul în 23 octombrie 2022, iar PSD și PNL vor aceste locuri pentru oamenii lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Imagini excepționale cu Viorel, râsul vedeta din România, primul exemplar transferat în Germania pentru refacerea genetică a acestei specii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Imagini excepționale cu Viorel, râsul vedeta din România, primul exemplar transferat în Germania pentru refacerea genetică a acestei specii Imagini superbe cu Viorel, primul râs transferat în Germania pentru refacerea genetică a acestei specii, au fost publicate de reprezentanții Romsilva, pe Facebook. Eleodor Olavi Nițescu, directorul general adjunct al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea