Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Sala de kinetoterapie a Asociației SPEROMAX Alba, în cursa pentru premiile COPAC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala de kinetoterapie a Asociației SPEROMAX Alba a intrat în cursa pentru premiile COPAC, ediția a II-a, și poate fi susținută cu un vot de către internauți. (Click AICI pentru a intra pe pagina http://www.premii2017.copac.ro/ și a vota, la categoria proiectul unei asociații de pacienți cu cel mai mare impact. În partea stângă a paginii).

De marți, 4 septembrie 2017, orele 20.00 până la data de 14 septembrie 2017, orele 12.00, puteți vota favoriții dvs. la cele nouă categorii din competiție. La fiecare categorie vor exista câte două premii: premiul Juriului și premiul Publicului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Puteți vota cu un simplu click la fiecare categorie în parte. Vă rugăm să citiți cu atenție descrierile proiectelor și a persoanelor din competiție înainte de a vota.

Sunt proiecte frumoase, care au schimbat lucrurile pe zona lor de activitate, oameni care s-au implicat și au muncit, și-au construit cariere valoroase și merită toată atenția noastră!

Vă așteptăm alături de noi în încercarea de a promova lucrurile bune care se întâmplă în sănătate!

ATENȚIE! De pe un IP se poate vota o singură dată la fiecare categorie! Dacă mai multe calculatoare, conectate în rețea, folosesc aceeași conexiune la Internet, împreună vor avea dreptul la un singur vot, la fiecare categorie. Dacă opțiunile de vot nu sunt disponibile pentru un anumit sondaj, înseamnă că cineva din rețeaua dvs. a votat deja pentru acel sondaj. Dacă întâmpinați această problemă, pentru a putea vota, vă rugăm să folosiți calculatorul personal de acasă sau să votați de pe telefonul mobil! Ne rezervăm dreptul de a verifica voturile!

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România va organiza în data de 18 septembrie 2017, la Teatrul Național din București, Sala Pictura a doua ediție a Premiilor COPAC.

Am reluat inițiativa Premiilor COPAC din dorința de a descoperi organizații care activează în zona neguvernamentală și oameni care reușesc să schimbe lucrurile în zona lor de activitate, pe cei care susțin și încurajează sistemul de sănătate.

Anul trecut, proiectul s-a bucurat de un real succes. La cele 8 categorii de premii, am primit un număr de 56 de înscrieri. La fiecare categorie a existat un premiu al Publicului si al Juriului. Pentru premiul publicului s-a putut vota pe site-ul www.copac.ro. În cele 2 saptămâni de vot, site-ul a întregistrat aproximativ 38.000 de voturi și peste 100.000 de accesări.

Vă așteptăm cu drag alături de noi și în acest an cu propuneri de proiecte și oameni implicați! Împreună putem schimba sistemul de sănătate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea