Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

S-au trezit cu cărămizi zburând prin casă. Frate răzbunător din Alba Iulia, calmat de jandarmi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru că nu l-a lăsat să se bată cu nişte cunoscuţi, un bărbat din Alba Iulia i-a distrus fratelui său mai multe bunuri din locuinţă. Un echipaj de jandarmerie l-a identificat pe vinovat, iar acesta urmează să răspundă pentru faptele sale, conform normelor de procedură penală.

Potrivit unui comunicat remis presei de Maior  Jurcoveţ Cosmin, Ofiţer Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu publicul, “fapta s-a petrecut duminică, 5 octombrie, în jurul orei 20.00, pe strada Eleşteului din municipiul reşedinţă de judeţ şi a fost semnalată prin apel la 112.

Din verificările efectuate a reieşit că, după ce a consumat alcool în exces, N.L. (27 de ani), din Alba Iulia, s-a întâlnit întâmplător cu nişte cunoscuţi şi, pe fondul unor divergenţe mai vechi, a iniţiat un scandal.

Incidentul s-a petrecut în faţa locuinţei fratelui său, iar acesta, constatând că situaţia risca să degenereze spre violenţă fizică, a intervenit şi l-a convins că intre în casă. Extrem de nervos, bărbatul a interpretat gestul fratelui său ca pe un act de trădare şi în scurt timp a părăsit domiciliul acestuia. După aproximativ 30 de minute s-a întors şi a aruncat mai multe cărămizi şi pietre înspre casa fratelui, distrugând mai multe geamuri termopan, un aragaz, o chiuvetă şi spărgând mai multe bucăţi de gresie.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către N.L. a infracţiunii de distrugere, echipajul de jandarmerie  a întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, act care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea