Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

S-a terminat în „Arini”! Şurianu Sebeş aruncă prosopul: jucătorii predau echipamentul şi îşi primesc actele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şurianu Sebeş, campioana judeţului Alba, se dezintegrează, incertitudinea bântuie în „Arini”, modelul Mureşul „Vinţu de Jos” având continuitate şi în 2017! Divizionară terţă numai pe hârtie, Şurianu Sebeş aruncă prosopul și va dispare! Toate soluţiile de redresare financiară căutate de antrenorul Doru Oancea, rămas pe baricade, alături de Dan Comşa, organizatorul de competiţii, după ce preşedintele Daniel Popa a dispărut de pe „radar” au căzut! Ultima alternativă era Mihai Hauptkorn, cel ce a investit anul trecut la Sportul Petreşti şi la Unirea Alba Iulia, însă negocierile s-au împotmolit.

Un club înființat în 2014, ce a dominat copios ultimul sezon: event județean și câștigarea barajului de promovare este deja amintire, nefiind vorba nici măcar de continuarea activității în Liga a V-a!

*Jucătorii se împrăştie prin judeţ!

Cu antrenamente anulate şi perspectiva partidei din Cupa României de săptămâna viitoare, miercuri, 9 august, fotbaliştii au fost anunţaţi să se prezinte în această seară la stadion pentru a-şi preda echipamentul şi a primi dezlegările. Sătui de aşteptare, jucătorii abia aşteaptă să-şi rezolve viitoarele destinaţii.

Golgheterul Vali Drăgan este acum liber de contract și a devenit asaltat de oferte primite ce la cele mai importante echipe din Liga a IV-a!

Astfel N. Bănică, Şt. Radu şi M. Neagu au ajuns la Metalurgistul Cugir, Cl. Marcu, Ad. Lăcătuş, Ludwig şi Tocu s-au pregătit cu Performanţa Ighiu şi sunt doriţi de Mihai Manea, R. Trif, Buligă şi Gombocz au variantă Industria Galda de Jos, o altă divizionară terţă.

P. Muntean discută la Viitorul Sîntimbru, iar Ştefan Fogoroşi îi aşteaptă cu braţele deschise la Sportul Petreşti pe Rahovean, Osogo, Cutean şi Bălaş. Înscrisă în Liga a 3-a, Şurianu Sebeş riscă să dispară de tot de pe harta fotbalului judeţean şi românesc. Şi, din 24 iunie,data returului barajului cu Viitorul Caransebeş, a trecut doar mai mult de o lună şi totul s-a spulberat, de parcă nu ar fi existat niciodată!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea