Rămâi conectat

Actualitate

S-a spânzurat în scara blocului

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Alba iulia şi-a pus capăt zilelor, marţi, 21 februarie, spânzurându-se, chiar în scara blocului unde locuia.

Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată în legătură cu această situaţie, în jurul orei 16.00, de către un vecin al victimei, care l-a găsit pe sinucigaş decedat. O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că la ultimul etaj al blocului, se afla spânzurat cu o frânghie, de uşa ce face accesul în podul blocului, cadavrul unui bărbat. Victima, a carei iniţiale sunt  B. I., a fost transportată la morga Spitalului Judeţean Alba pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. Potrivit vecinilor, B.I. era determinat să îşi încheie socotelile cu viaţa, acesta încercând, doar cu o zi în urmă, să se spânzure. Atunci însă, vecinii din bloc au reuşit să îl oprească înainte să fie prea târziu.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

17 august 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba, până la ora 24.00: Râurile vizate

Bera Larisa

Publicat

în

17 august 2024 | COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba, până la ora 24.00: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis sâmbătă, 17 august 2024, o atenționare hidrologică cod galben de inundații în Alba, valabilă în intervalul orar 12.00-24.00. Citește și: 17 august | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea