Rămâi conectat

Ştirea zilei

S-a dat dezlegare la bătăi crâncene în judeţul Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lÎn ziua de Paşti, la ora 19.00, agenţii Postul de Poliţie Hopârta au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit într-un cartier din localitatea Silivaş, comuna Hopârta. În urma intervenţiei agenţilor postului de poliţie Hopârta şi a lucrătorilor Biroului Poliţiei Rurale Aiud conflictul a fost aplanat. Din primele cercetări a rezultat că scandalul s-a produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Iniţial, cearta s-a produs între doi bărbaţi, treptat intervenind şi alte persoane care şi-au aplicat reciproc lovituri. În conflict au fost implicate, până la final, un număr de 11 persoane. În urma altercaţiei, patru dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul municipal din Aiud. Două persoane au rămas internate. Cercetările sunt continuate faţă de participanţii la conflict sub aspectul comiterii infracţiunii de încăierare.
lA doua zi de Paşti la ora 23.35, Poliţia Cugir a fost sesizată prin  SNUAU 112, că în faţa discotecii din localitate a izbucnit o bătălie ce s-a lăsat cu vărsare de sânge. Victimele, M.I., de 44 de ani şi B.A., de 25 de ani, ambii din Orăştie, oameni de ordine la discotecă, au fost agresaţi de grupul de persoane. M.I. a suferit multiple leziuni, fiind bătut cumplit cu o bâtă. A fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul din Cugir de unde a fost transferat la Spitalul de Urgenţe din Alba Iulia, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral, plăgi contuze şi fracturi la mâna stângă şi piciorul stâng. B.A. a suferit o fractură şi o plagă contuză la nivelul braţului drept, fără a rămâne internat în spital. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment şi pentru identificarea agresorilor. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor suferite de victime urmează să fie făcută încadrarea juridică a faptei.
lTot a doua zi de Paşti, dis de dimineaţă, pe la ora 4.25, agenţii Postului de Poliţie Sălciua au fost sesizaţi prin SNUAU 112, că în incinta unui local din comună a avut loc un scandal în urma căruia un localnic, de 25 de ani, a suferit leziuni după ce a fost înţepat cu un briceag de către un alt tânăr. Poliţiştii au stabilit că A.E.D., de 21 de ani, din Turda-Cluj, aflându-se în stare de ebrietate, a intrat în conflict cu tânărul din Sălciua, înţepându-l în şoldul stâng cu un briceag pe care îl avea asupra sa.  Victima a fost transportată la Spitalul orăşenesc Câmpeni pentru îngrijiri medicale, rămânând sub supraveghere medicală. Faţă de A.E.D. cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de port fără drept al cuţitului şi ultraj contra bunelor moravuri iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor victimei va fi făcută încadrarea juridică a faptei.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE FOTO | Accident MORTAL pe autostrada A1: O persoană a DECEDAT după impactul dintre o mașină și un camion, pe sensul Sebeș-Deva

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL pe autostrada A1: O persoană a DECEDAT după impactul dintre o mașină și un camion, pe sensul Sebeș-Deva Un accident rutier grav a avut loc miercuri seara, în jurul orei 20.00, pe autostrada A1, pe sensul Sebeș-Deva. O persoană ar fi inconștientă după impactul dintre o mașină și un camion. Citește și: UPDATE […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea