Rămâi conectat

Sport

Rușii pregătesc 3 milioane de euro pentru Nicușor Stanciu. Ce salariu imens ar putea primi mijlocașul ex-unirist

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FK Krasnodar (locul 5 în Rusia) ar oferi Stelei pentru un eventual transfer al mijlocașului Nicușor Stanciu suma de 3 milioane de euro, iar fotbalistul ar urma să câștige un salariu de 700.000 de dolari pe an, scrie Prosport.ro.

Ex-uniristul a fost propus rușilor și va fi urmărit în al doilea cantonament pe care Steaua îl va realiza în Turcia.

Cel mai în formă stelist din prima parte a campionatului este în vizorul unei echipe din Rusia, după cum indică sursele ProSport. În prima parte a cantonamentului de iarnă din Antalya, mai mulţi trimişi care reprezintă clubul FK Krasnodar au strâns date despre Nicuşor Stanciu, cel pe care l-au şi urmărit la lucru timp de 79 de minute în amicalul terminat 2-2 cu elveţienii de la Young Boys Berna.

Potrivit emisarilor grupării ruse, conducerea lui FK Krasnodar a alocat un buget echivalentul a 3 milioane de euro pentru achiziţionarea românului care a marcat 10 goluri şi a dat 4 pase de gol în toate competiţiile acestui sezon pentru Steaua.

FK Krasnodar este unul dintre cluburile noi ale Rusiei care au avut o urcare rapidă. Fondat în 2008, FK Krasnodar a ajuns în numai trei ani pe prima scenă a fotbalului rus şi a impresionat în acest sezon printr-o participare de succes în Europa League. Krasnodar s-a calificat în primăvara europeană într-o grupă cu Borussia Dortmund, FK Qabala şi PAOK Salonic. În 16-imile competiţiei, ruşii vor juca cu Sparta Praga.

Nicușor Stanciu a fost convocat de selecționerul Anghel Iordănescu la prima reprezentativă a României, pentru un stagiu de pregătire din Turcia, din perioada 25 ianuarie- 6 februarie 2016. Fotbalistul din Alba este creditat cu șanse reale să intre în calcule pentru lotul de la Campionatul European din Franța din această vară. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea